Как да се прецени добро или лошо качество LED панел светлини?

Как да съди добро или лошо качествоLED панел светлини?

LED панел светлина може да се каже най-представителни Led енергоспестяващи лампи, които не само има тънък външен вид, но също така и да се постигне ефективно енергоспестяване, дълъг живот, няма радиация, висока яркост ефект. Този панел downlight може да се каже сега офис, дом на най-добрият избор за осветление. Но сега на пазара марка на LED панел светлина има много видове тип, как да знаем коя oneand #39; s качеството е добро?

Първо можем да съдим от лампата, тънък панел светлина е близо до групата на съдебните заседатели и задния капак, е запечатан състояние. Така че тя може ефективно да играе на влага, насекоми и водоустойчива ефект. LED панел лампа жилища са общо високо чист алуминий черупка материал, дълъг живот. Но ако това е лошо качество панел светлини, тялото панели и те не са интегрирани дизайн, само панел е метален или пластмасов материал корпус, този панел светлини, макар и много светлина, но не само охлаждащ ефект не е добро и използването на времето не е много дълъг.

Второ,LED панел светлинаМатериалът е също много важна част. Окисляване на алуминиева сплав материал с добро качество led панел светлини се използват и дали тя може да се използва обикновено при какви обстоятелства, а ситуацията не изглежда ръждясал. Въпреки това някои от лошото качество на светлината, тънък панел за желязо, прави тялото си, така че във влажна среда ще ръжда лесно, и ще има потенциален риск от изтичане. Ако сте приели магнит може да смучат го нагоре, тогава той е направен от желязо