LED Street Lights Сравнение Традиционната HPS натриева улична лампа има следните предимства:

LED улично осветление сравнете традиционната натриева натриева лампа на HPS имат следните предимства

1, енергоспестяване: Ефективността на светодиодния източник на светлина вече достига 110-120lm / W, общата ефективност на светодиодите, отколкото лампата с натриев нитрид; високоенергиен светодиоден източник на светлина с високоефективно захранване, действителният осветител, тестван от текущия път с натриев високо налягане Повече от 60% икономия на енергия, технологичният прогрес все още е много голямо пространство. С бързото подобрение на ефективността на светодиодите LED светлините в енергоспестяванията показват голям потенциал.

2, добро цветово оцветяване: LED светлинен цвят от високото налягане натриева лампа много по-висок, LED индекс на цветопредаване е висок (75 ~ 80), високо налягане на натриев цвят индекс на оцветяване е само около 23, от визуална психологическа гледна точка, да постигане на същата яркост, LED светлини, средната светлина може да бъде намалена, отколкото натриева лампа с високо налягане повече от 20%. И пътят изглежда по-светъл, чувства се по-комфортен, водачът се чувства по-безопасно.

3, дълъг живот: Светодиод светлини спад светлина, година на светлина недостатъчност по-малко от 3%, използването на 10 години все още достигат изискванията за осветление на пътя, и спада на натриевата светлина с високо налягане, около една година е паднала повече от 30% , Светодиодните светлини при използването на мощност могат да бъдат по-ниски от натриевата лампа с високо налягане и животът е по-дълъг.

4, опазването на околната среда: светодиодът не съдържа вредни метали, като живак и други тежки метали, няма да произвежда замърсители, за разлика от натриевата лампа с високо налягане или лампата с метален халоген в опасност за околната среда.

5, ниски разходи за поддръжка: текущото ниво на технологиите и прогнозите за резултатите от теста, високоенергийният светодиоден източник на светлина може да се използва нормално за 10 години без замяна, а традиционната натриева лампа с високо налягане ще бъде заменена веднъж годишно и половина, използването на LED светлинен източник може значително да намали разходите за поддръжка 6-та, цветова температура опция: LED може да отговори на нуждите на различни поводи по цветовата температура. Външните и външните температурни изисквания за цветовете са различни. Осветлението на дома и търговското осветление не е същото, има някои магазини, които трябва да използват алтернатива на LED бяла светлина, за да направят продуктите си по-модерни и изискани. От цвета, който отговаря на апетита на купувачите. Високо налягане на натриевата лампа температура на цвета е твърде ниска, хората депресирани и хипнотично настроение, лятото жълто може да даде на хората усещане за топлина.

7, висок фактор за безопасност: LED светлини са ниско напрежение продукти, разбира се, това е за слънчева LED светлини, 12V е достатъчно, захранването на LED светлини или 220V напрежение

Добре дошли в запитването sales@sxyhzm.com