Височина и описание на високата конструкция на мачтата

1, квадратната височина на височината на лампата: 25 метра, светлинният стълб за осмоъгълния прът, разделен на три секции, дебелината от горе до долу са: 6mm, 8mm, 10mm, калибър: 280mm, под калибър: 560mm, максимално съпротивление на вятъра до 60 m / s. Състои се от 3 секции от тапи, с висококачествен фланец от стоманена плоча с диаметър 950 мм, дебелина 25 мм.

2, полюсна лампа и стент от висококачествена висококачествена стоманена ламарина чрез огромна еднократна огъваща машина за огъване, автоматично оформяне на дъгова заварка, лек стълб, лампа като цяло с обработка с горещо цинково дъно, външен вид от полиестерно прахово покритие, защита за 30 години външен вид без корозия.

3, електрическа полюсна система с полюсни лампи от електродвигателите, подемник, горещо поцинковани въжета и гумени кабели и други компоненти. Инсталация на тялото на лекия стълб, скоростта на повдигане от 3 до 5 метра в минута.

4, високополезен светлинен водач, система за разтоварване се състои от направляващо колело и състав на направляващото рамо, за да се гарантира, че светлинната плоча в процеса на повдигане не се появява странично движение, за да предпази плочата на лампата на място, когато лампата автоматично може да падне и заключи от куката.

5, осветителното тяло на лампата се състои от 8 или 12 бр

6, система за мълниезащита на полюс: 1,5 м дълъг светлинен монтаж на дълги светкавици, монтирани на земя с дължина 1 м земя и подземни болтове.

7, режима за осветяване на полюсите за режима на електрическо управление, така че ламповият панел да може да бъде безопасно и надеждно надолу до 2,5 метра от земята, за да се улесни работата по поддръжката. Високополярното устройство за ръчно дистанционно управление на лампата има изходяща линия, операторът може да бъде на 5 метра на панела на лампата за дистанционно управление, за да се гарантира личната безопасност на оператора.

8, лампа с нисък полюс надолу Всички лампи и фенери от стандартите на IP65 за уплътняване, предпазващи от прах, потапяне в дъжд, защита от светлина, електрически живот. Материалите на лампите обикновено се използват при добра корозионна устойчивост на леярската алуминиева отливка.

Горното е квадратната височина на височината на конструкцията на мачтата и описанието на параметъра, ако трябва да купите полюсна лампа, можете да ни изпратите електронна поща. на sales@sxyhzm.com