Горещи продажба модул тип LED светлина улица

Като началото висока мощност LED лампи и по-интегриран дизайн, тоест, леки черупка и LED устройства свързани заедно и затворени в стъкло, което прави поддръжката изключително трудно, но също засягат цялостния живот на лампата, не могат да отговарят на LED технологията на развитието, не могат да бъдат стандартизирани.

Уличен осветител модул е да решава тези практически проблеми на основната програма. LED светлини се превръща в тенденция на корпоративни производствени решения.

Модулни да премахнете с лесен монтаж, поддръжка, подмяна и други отлични характеристики.

Yahua осветление е професионалист, ангажиран в LED улични продуктово развитие, производство и продажби в една от високотехнологични предприятия, отговорното лице на компанията, andquot; нашите самостоятелно разработен модул LED светлини живота на до 100 000 часа, по-голяма от 150lm / W, индекс на цветовия по-голяма от 70Ra задължително цветовата температура 2700-7000 K, светлинно - излъчващата от 85 ° * 135 ° ъгъл.

От техническа гледна точка LED осветление продукти себе си отдава голямо значение на функционални изследвания и развитие, е стандартизиран продукт, който е замяната на LED осветление продукти, на необходимите условия за традиционните осветление.


Връхната точка на този продукт е разумен леща структура, заради формата му повърхност като седло-форма, така че чрез съседни секции на гладка повърхност на светлината облъчване области се припокриват помежду си, вземането на място по-единни, добро осветление.

LED модул светлини продукти са били продадени в света използват и е бил признат от клиенти, по-долу е част от оценката на клиента от LED moudle улица светлина:


1, продукт на висока светлинна ефективност, икономически енергия, отговарят на изисквания за проектиране;


2, продукт рентабилни, superior производителност, икономия на енергия ефект е очевидно;


3, лампи със светлинен ефект е високо, според автомобилен осветление стандарти, двойна конфигурация;


4, модулна структура дизайн, мощност конфигурация на продукта безплатно за улесняване на съответстващи изисквания на сцената осветление мощност;


5, един обектив дизайн, модул водоустойчив ефект;


6, източника на светлина модул и шофиране отделяне на електрически, да се избегнат взаимни смущения;


7, охлаждане материал за алуминиева сплав, истинско дърво е очакваното, евтин;


8, лампа инсталация удобство, лесна поддръжка, проста операция


9, конфигурацията на принтера е високо, стабилна производителност, стойност за пари;


10, повърхностна обработка изпълнението продукт, да отговарят на специална среда, сол спрей съпротива