Как да се направи разграничение между LED наводнения светлина и LED прожектори?


Понякога се сблъскваме, Светодиодно тръбно осветление и LED прожектор две различни устройства. Така че каква е разликата между тях? Моля, вижте следното описание:

LED спот светлина, известен също като прожектори, светлините на място, прожектори и т.н., използвани главно за архитектурно осветление, и търговски пространство осветление, декоративни елементи по-тежки, за появата на кръгла също квадратни, защото по принцип трябва да се разглеждат причините за топлина, така че формата му и традиционните гласове светлина или там са някои разлики.

LED наводнения светлина функции:

LED светлини са често използвани в пазара е основно изборът на 3030 лампа мъниста да замени 1W имитация лумена структура на high-power LED (всеки LED компоненти ще бъдат направени с PMMA висока ефективност обектив, основната му функция е вторичното разпределение LED светлина, тоест, вторична оптика), има няколко компании, защото технологията, добра топлинна обработка и избраните 3W или дори по-висока мощност LED. Подходящи за мащабни поводи, осветление, осветление и други сгради.

Какви други неща трябва да обърне внимание на светлината на прожекторите?

1, висока чистота алуминиев рефлектор, най-точна светлина, най-добрия размисъл ефект.

2, симетрични тесни ъгъл, широк ъгъл и асиметрична светлина разпределителна система.

3, зад отворен тип подмяна крушки, лесна поддръжка.

4, лампи са оборудвани с калибрационна табела за улесняване на коригирането на облъчване ъгъл.

LED проектиране светлина чрез вграден контрол на микро чип, в малки инженерни приложения, няма контролер може да се използва за постигане на градиент, скок, цвят мига, случайни мига, променлив наклони и други динамични ефекти, може също така DMX контрол, за да се постигне гони, сканиране и други ефекти. Понастоящем основното приложение сайтове са за тези: Единична сграда, исторически сгради, екстериор осветление, сграда външни светлина чрез осветление, интериорно осветление, пейзаж осветление, билборд осветление, медицински и културни съоръжения за осветление, танцови зали и други места за забавление, осветление и т. н.

Това е най-добре да осветяват обекти равномерно във всички посоки от определена точка и го използват за сравнение на лампи и свещи. Прожектори може да бъде поставен навсякъде в сцената. Например тя може да бъде поставен извън обхвата на камерата, или вътре в обекта. Това е често да използват много различни цветове на прожектори в една сцена. Тези прожектори може да бъде мрачно проектира и смесени по модела. Поради широкия спектър на осветление прожектори са лесно предвидими и са много допълнителни приложения, като например поставяне прожектор близо до повърхността на обекта, да произвежда ярка светлина.

Трябва да се отбележи, че прожектор не може да се установи твърде много, в противен случай интерпретации ще изглежда скучна и твърда. Следователно в обичайния интерпретации произведени, плащат повече внимание на опита на параметри на осветление и оформлението ефекти върху цялата сцена на въздействието на светлинните ефекти и повече опит, магистър осветление с умения.

Прожектори функции:

Прожектори осветяват обекти равномерно във всички посоки от конкретна точка, и това е най-добре да използват лампи и свещи за аналогия. Прожектори може да бъде поставен навсякъде в сцената. Например тя може да бъде поставен извън обхвата на камерата, или вътре в обекта. Това е често да използват много различни цветове на прожектори в една сцена. Тези прожектори може да бъде мрачно проектира и смесени по модела. Поради широкия спектър на осветление прожектори са лесно предвидими и са много допълнителни приложения, като например поставяне прожектор близо до повърхността на обекта, да произвежда ярка светлина.

LED наводнения светлина и разликата между прожектори

Разликата между прожектори и прожектори не е само отразена в визуални ефекти на осветление, прожектори и прожектори в използването на предпазни мерки също са различни. Прожектори и прожектори, разликата е, че прожектори не може да се установи прекалено много, така че визуален ефект ще се появи плоска и тъпа, в производството на повече внимание да изпитат параметрите на осветление и ефекти на цялата сцена светлинни ефекти. Прожектори трябва да обърне внимание на: най-точна светлина, висока чистота алуминиев рефлектор, най-добрите размисъл, симетрични тесен ъгъл, широкоъгълен обектив и асиметрична светлина разпространение система, хвърли светлина лампи са снабдени с мащаб плоча за лесно приспособяване облъчване ъгъл.

Прожектори и прожектори, разликата между изпълнението на облъчване диапазона между двете, светлината на прожекторите е известен също като проекция лампи, прожектори, прожектори, и т.н., предназначени главно за архитектурно осветление и търговски пространство осветление, украса сексуалния компонент по-тежки, в моделиране дизайн повече видове стилове. Прожектор е може във всички посоки в всички посоки дори осветление точков източник на светлина, диапазона на облъчването може да се регулира, стандартните прожектори може да се използва за осветяване на цялата сцена.