LED наводнения светлини предимство сравнявам към традиционните HID лампи

LED наводнения светлини предимство сравнявам към традиционните HID лампи

LED е излъчваща технология полупроводникови светлина. Най-ранните развитието на LED може да бъде червено, използвани в електронно оборудване. С развитието на технологиите LED осветление е бил в състояние да издават различни цветове на светлината, и широко използвани в много индустрии, основното приложение на пазара, включително традиционните показване и сигнал пазар, подсветка пазар, улични лампи, тунел светлини, Автомобилна светотехника пазар, Открит пейзаж осветление и интериорно осветление пазар, Специални осветителни пазар. LED наводнения светлини имат своите уникални предимства.

1. намаляване разходите за изграждане на система за дистрибуция (кабели, трансформатори, разпределителни кутии, мостове и др.), дълги тунели, дълги разстояния захранване, кабели, мощност за дистрибутиране, съотношението на разходите е особено голям, използването на LED наводнения светлини поради спестяването на енергия може значително да намали кабел And инвестиции в оборудване за разпределение на мощност.

2.LED наводнения светлинаспестяване на енергия, в сравнение с традиционните високо налягане натрий лампа, му икономии на енергия от повече от 40 %.

3. LED наводнения лампа може да се постигне реално време Старт, лесно да регулирате яркостта, премигва, широк диапазон на стартиращи напрежение, може да се постигне разнообразие от методи за спестяване на енергия, като пътища, тунел трафик контрол и други интелигентни осветление.

4.Светодиодни прожекторивисока надеждност, дневни разходи за поддръжка и ремонт са ниски, MTBF до 20 000 часа, високо налягане натрий лампа и флуоресцентни тръба MTBF по-малко от 10 000 часа