Индикацията за високоефективна лампа с индустриална лампа на Бей трябва да обърне внимание на проблема?

Избрана висококачествена LED лампа с висока производителност , след това как да инсталирате, за да постигнете желаните резултати? Инсталирането на лампи също се обръща внимание.

1. разпределението   на осветлението. Разумно проектиране осветление място инсталация, за постигане на разумно разпределение на светлината, не се появяват тъмни области. Разпространението на добро осветление може да накара хората да се чувстват пространство, светло, без умора, удобна работна среда. Където строителната площ трябва да бъде разумно разпределение на LED минни лампи и опции.

   2. LED индустрията в използването на инсталацията, ние трябва да обърнем внимание не е да се поставят някои линии погрешно, защото вътрешният чип или редица черупки, включително някои от дизайна на лампата, са в съответствие с стъпки към .

3. при инсталиране на LED висока височина залив лампа, ние трябва първо да обърне внимание на електротехник трябва да притежават сертификати, така че да можете да избегнете повреда на тази лампа, преди да инсталирате също трябва да проверите дали целостта на цялата лампа не е в състояние да нормални инсталацията, липсата на част не е възможна. И запалими предмети, доколкото е възможно да се поддържа определено разстояние от инсталацията или ще има някаква експлозия или ефектът не може да се използва нормално.

4. инсталацията е завършена и на мястото, където да се провери дали няма задръствания, осветлението трябва да гарантира, че изискванията за осветление.

5. в инсталацията на LED индустрия светлина трябва да бъде внимателно, не изглежда хаос хвърлят феномен, в резултат на увреждане на лампата. В строго съответствие с инструкциите на производителя за инсталиране.