LED светлини през нощта за намаляване на яркостта на Великобритания въглероден намаляване правилно записване разходи

Хартфорд окръг, на север от Лондон, Обединеното кралство ще започне да настроите яркостта на светлини, по-нататъшни спестявания. През изминалата година, Хартфорд Каунти, е било постепенно намалено много разходи провинции. Сега правителствени агенции и мисли за нови начини да спестят пари, в средата на нощта чрез намаляване на яркостта на LED осветлението да се спестят пари.

Този andquot; затъмняване светлини и разрешаване да намали номер ofandquot; С първата партида от тест план ще позволи LED светлини започват да текат. Тази програма се фокусира върху някои райони през нощта за намаляване на яркостта на осветлението, улица осветление и съкращаване на времето. Съществуващите улица в 11 oand #39; часовник през нощта до 6 сутринта е била намалена до 25 % яркост.

LED светлини не само от традиционните високо налягане натрий светлини намаляване на въглеродните емисии, но също така да помогне на правителството за постигане на целта на въглеродни емисии данък. Намаляване на яркостта на осветлението ще могат да по-нататъшно намаляване консумацията на енергия с 25 %, с няколко минути на ден за намаляване на операция време след пясък в кула, една година може да спести около 92 часове на осветление часа