LED панел светлините ефективността и приложение

LED панел светлинас нейната равномерност на осветяването е добре, че е по-високо, светло симетрия мек, спокоен и други характеристики, е широко използван в офис, училища, болници, търговски центрове, дома и други случаи, станали ДОВЕДЕ по време на подмяна на традиционната решетка плоча най-добрия продукт.

Оформление на продукта

LED панел светлини, включително оформление на важна рамка, дифузия плоча, лека плоча за употреба, лампа мъниста, устройство мощност, Алуминиева плоча и други компоненти.

1, рамка: рамка сила засяга трайност

Рамката е важна част от панел светлини, висока интензивност рамка да се направи панел светлини по-трайни. LED панел лека рамка на употребата на съществените разлики, термична ефективност не е същото. Според статистиката сегашната панел лека рамка материал е главно алуминий, стомана, PC, A6063, алуминий, стомана и други материали.

2, дифузия табела: разликата между различни светлинна пропускливост материал

Ролята на дифузия плоча е светлината на светлината ръководство плоча да разпространява симетрично, но също играе ролята на неясни обекти, използването на материали, важни са акрил, PC, PS и така нататък.

Според познат, акрилни светлинна пропускливост на 92 %, PC 88 %, PS вероятно също 80 %, акрилни светлинна пропускливост по-високи от Компютъра, както и стойността е ниска, а изпълнението му против стареене е слабо; и PC материали, скъпи, но силен анти-стареене правилноВратовръзки.

3, лека плоча за употреба: голямо въздействие върху светлинния ефект табела

На светлината ръководство табела функции да отклони светлината отклонен успоредно на светлината предавателни плоча в посока, перпендикулярна на светлината предавателни табела, и светлина, отразена от лека плоча за употреба на задната повърхност на панела лампата се отразява от на размисъл хартия. В този процес, но и да намали спада на светлината, като цяло леки ръководство табела светлина ефективност зависи основно от нивото на мрежа за планиране, последвано от избор на лист.

4, мощност: постоянно текущата сила снабдяване модел

LED лампа има две устройство мощност режим, постоянно текущата захранване, този модел се подчиняват висока, PF стойност на 0,95, икономически ефективна; другата е постоянно напрежение с постоянно текущата захранване, стабилна производителност, но се подчиняват на ниска цена.

Класификация на продуктите

LED панел светлиниимат пряк тип и странични светлинно излъчваща две категории.

Страничен панел светлината е светлина тегло, лесно поставяне и транспорт предимства, недостатък е лесен за обувки не е симетрия; Директен тип панел светлина е предимството на богатите яркостта, контрол на разходите има надмощие, недостатък е да не спрете отблясъци, тъмна област, тежък, сравнително неудобен транспорт и поставяне.

Страна LED панел светлини спрямо разходите за преки тип, поради странични излъчваща LED панел лампа технология е относително голяма, която се определя от страна на светлинно излъчващата продукт оформление, страна излъчваща LED панел светлини от преките тип умения and процеси трябва да бъдат големи, водещи до продукта добива и хомогенност на продукта са по-трудни за контролиране.

Предимство на продукта

LED панел светлина е много мека светлина метод, сега често използваните страна на метода на светлината, то светлината тяло повърхност, излъчваща светлина е много симетричен, така че светлината не е ослепителен. Употреба във всички области, могат да бъдат полезни за премахване на отблясъци.

Ние имаме добра цена за LED панел светлина приветствам ви iqnuiry:Sales@sxyhzm.com