LED светлина улица подмяна

С бързото развитие на LED осветление и енергоспестяващи емисиите намаляване фон все повече и повече градове ще бъдат заменени с LED осветление продукти,уличното осветлениеот бизнес възможности започнаха да форма, се очаква да броя на global street лампи през 2025 г. ще достигне 350 милиона светлина. Неотдавна кои градове са отворили LED светлини, за да инсталирате на проекта?

Монреал, Канада, 132000 уличното осветление ще се трансформира в LED светлини

То се съобщава, че Монреал, Канада, общината ще бъде неговото 132000 улични лампи в LED продукти, източник на светлина да вземе решение.

Монреал град има планове да замени крушките в по-евтини, по-енергийно ефективни LED осветление продукти (4000K). Обаче Вземайки предвид нюанс може да донесе здравословни проблеми, град хората се противопоставиха на това. Много хора харесват Торонто и Чикаго 3000K светлинен източник продукти.

Монреал кмет каза, че въпреки общината още не е направил решение, но сега Дай глас 4000K е високо. То се съобщава, че след употребата на които цвят температура базирани продукти, Монреал може да бъде офериране за мащабен проект.