Метро/метро LED осветление доставчик-Yahua осветление

Високо качество LED осветление стабилна и надеждна е много важно. Как да се уверя нашите всички led светлина са добри отхвърляне на топлина?

1. умре леене висока чистота алуминиева сплав жилища и цялостната монолитен светлина обработка на технология, за да осигури добър охлаждащ ефект, намаляване на ефективното използване на LED светлина в процес на упадък.

2. за да се гарантира надеждността на продукта от led източник, ние adoptec внесени чипове, висока светлинна ефективност, дълъг живот, добра стабилност, висока надеждност; Светлината ти тяло с високо качество LED охлаждане основния материал, Анти-окисление, корозия корозия, добра термична ефективност, против електромагнитни смущения. В качествен контрол, строго съответствие с националните стандарти за производство и фабрика за тестване, изберете национална електрическа светлина източник качество надзор и инспекция център и други авторитетни национални агенции за изпитване, трети партия тестване и сертифициране, за да осигури безопасност и надеждност.

То се отбележи, че осветлението на метрото, принадлежащи към приложението околната среда е сложен и тест технологии пазарни сегменти, повечето проекти отидете чрез многократно ректификация на приемане от страна на собственика. Ние мислим с по-добри производствени концепции и богато наследство в метрото LED осветление, всички LED осветление на софийското метро всички наведнъж чрез приемане и одобрение.

LED енергоспестяващи лампи, стабилност, трайност, интелигентен контрол има несравним предимства на традиционните осветление и LED характеристики на силното земетресение е много подходящ за метрото, работна среда. Но на вътрешния съществуващите метро мрежата, само няколко реда да използват LED осветление, повечето от останалите използват традиционни осветление, LED осветление пазар потенциални метрото може да бъде описан като доста голям.