Популярни LED високо Бей светлина за търговски и индустриални приложение

Популярни LED високо Бей светлина за търговски и индустриални приложение

Високо залив светлини са идеалното решение за редица търговски, промишлени, складови и жилищни ситуации, чувствате осветление ефективност.

Традиционно индустриален, осветителни тела, висока залив LED светлини могат да бъдат използвани за редица среди и идват в голямо разнообразие от форми и размери за да отговарят на нуждите на всички среди.


Докато светлините могат да бъдат използвани в закрита спортна или пресъздаване центрове, фабрика единици, търговски среди и склад реализации, те също са еднакво подходящи за широк спектър от промишлени и търговски приложения където собствениците търсят безопасни и енергийно ефективно осветление решение.


Високо залив светлиниса уникални поради способността им да бъдат инсталирани 20 фута или по-висока, който предлага широка гама от възможности за свойства с високи тавани и предизвикателни съоръжения.


Високо залив светлини предлагат високоефективно характеристики и предимства:


-Разнообразие от модели на осветление - LED високо заливи може да се инсталира в редица дизайнери да отговарят на нуждите и осветление дизайн нужди на имота.


-Висока енергийна ефективност - светлините работят енергийно ефективно и достави 70 % спестяване на вашите традиционни енергийни бил. Над живота на опората светлината ще доставят огромни икономии за търговски обекти и да се намалят общите текущи разходи на бизнес или индустриална собственост.


-Намалена поддръжка - всички осветителни тела са подкрепени от гаранция и изискват почти никаква поддръжка за живота на опората. Намаляване на поддръжката означава, че има увеличение в безопасност за собственици на имоти и поддръжка екипажите, осигуряване на управление на активи.


-Дълъг живот - LED високо заливи имат прогнозира живот между 70 000 и 200 000 часа, въз основа на продукцията, която може да бъде около 30 години за всяка крушка.


Независимо дали имате нужда от осветление за съхранение вашия регион точно през да си хангар за самолети, LED високо заливи предлагат диапазон осветление опции от светещи табла към носещата стил светлини да удовлетворите вашите изисквания за точното осветление.


Светодиоди са популярен избор за жилищни и търговски имоти, тъй като те предлагат околната среда и спестяване на разходи плюс супериорен осветление опции за собствениците на сгради. Светлините надмине традиционните осветителни тела, използвани в търговски и индустриални имоти, включително металхалогенни флуоресцентни, ОРГАНИЗАЦИОНЕН и високо налягане натрий тела.


Ако сте строител търси идеалното осветителни тела за вашата търговска или индустриална собственост, ние ще ви предложим нашите на едро цена и отлично обслужване.