Какво е високо качество тунел светлини?

Какво е високо качество тунел светлини?

Тунел светлини като специален раздел на висококачествени пътя, когато превозното средство в, през и извън тунела на новите оптични тунел светлини, нови оптични тунел светлините водят процеса, ще има поредица от визуални проблеми.

Тунел лампа черупка избор на висока сила, добър издръжливост сплав опазване на околната среда материали, прозрачни парчета, за да засили закалено стъкло, dustproof, водоустойчив, устойчиви на корозия от ръжда. Многоканални Антивибрационна структура и хай тек повърхностно покритие, разнообразие от тясно висока честота високочестотни вибрации не може да повлияе на лампата и в работилницата, пътно платно, железопътни и други високочестотни вибрации и влажност, висока температура среда, дългосрочна стабилна работа.

Светлина ефективност, изборът на висока интензивност газ лампа като източник на светлина, висока светлинна ефективност, дълъг живот, с използването на различни огледала може да се постигне миниван осветление; и от размекване, няма да произвежда ослепителен или друг дискомфорт. Баласт избор на термична защита технология, за да гарантира, че живот на лампата. Внесените висока чистота огледало анодизиран алуминий огледало материал и чрез точни светлинно разпределение дизайн, power фактор по-голямо от 0,9, отразяващи високата ефективност, добра светлина предаване, спестяване на енергия и опазване на околната среда.

Тунел светлина с висока светлинна ефективност, дълъг живот и т.н., за тунели, работилници, големи складове, бензиностанции, заведения, металургията и различни растителни, строителство и други места. Поради своя избор на висока интензивност газ лампа като източник на светлина, може да се използва с различни рефлектори може да се постигне миниван осветление. Омекоти лечение, хората няма да произвежда ослепителен или други дискомфорт реакция. Баласт термична защита технология, за да гарантира, че живот на лампата. Внесени висока чистота огледало алуминиев анодизиран материал да огледало и прецизно разпределение на леки дизайн, фактор на мощността, по-голямо от 0,9, отразяващи високата ефективност, добра светлина предаване, спестяване на енергия и опазване на околната среда.