Yahua осветление LED растенията растат светлина

Yahua осветление LED растенията растат светлина

LED осветление отглеждане по-вредни за здравето

С непрекъснато разширяване в LED осветление осветление растения в полето има място и постепенно се прилага към различни области на производството на селскостопански култури, плодове и зеленчуци отглеждане, flowercultivation и т. н. Въпреки че приложението е по-малко от размера на обикновени търговски осветление или Начало осветление като широко, но осветление на растенията като специална област на приложение на LED, поради своето превъзходство, постепенно признати от пазара, търсенето на пазара на отглеждане

Растенията растат светлина разруши традиционните земеделски методи

t се съобщава, че според предприятието за технически продукти различни спектрите на, andquot; Preferencesandquot; изберете подходящите LED лампи да замести слънцето като източник на светлина, светлина 24 часа в денонощието, температурата може да бъде в завод фабрика, влажност, светлина, въздух и въглероден двуокис концентрацията на хранителен разтвор и други фактори на околната среда за реално време автоматичен контрол да се гарантира максимален ефект на фотосинтезата. В сравнение с традиционното отглеждане модели, висок използване на тяхната земя и лесно работа, висока степен на механизация, без замърсяване безопасност, хранителна стойност значително подобрена, в момента резултатите от научните изследвания в дома и в чужбина градинарството, инженерни поле е бил важно влияние. С напредъка в технологиите използването на LED светлина в космоса да растат някои растения са много ефикасен.

В действителност поради ниската температура LED лампи могат да бъдат поставени в най-добра позиция от растението по-близо, така че можете да гарантирате, че всички части на растението са били точно същата осветеност. Този подход за премахване на вредни пестициди, торове и консерванти, използвани, за да биологично увеличаване на добива, както и почти без химически добавя, с модерен преследването на високо качество зелен и здравословен живот цел съвпадат. Освен това контрол на закрит насаждения от източника на LED светлина може да направи с 50 % намаление в сравнение с традиционния начин на цикъла на растеж на растението. Това означава, че потребителите се ползват локално отглеждат пресни култури целогодишно мечта стана възможно.