12V 40W LED Слънчева улична светлина 12 часа работно време

Информация за продукта

12V 40W LED Слънчева улична светлина 12 часа работно време

Ние имаме повече от 15 години опит в разработването на LED слънчева система за улично осветление. Ние предлагаме 40W LED слънчева система за външно улично осветление за паркинг, която отговаря на стандартните изисквания за осветление за няколко обществени зони като паркинги, като същевременно се избягват разходите за инсталиране на стандартни захранвани от мрежата светлини.

Основни аксесоари на LED слънчево захранване с улично осветление :

Основен параметър:

40W спецификация на слънчевата улична светлина


Мощност на лампата

Чипс 40w / bridgelux

Ефективност на светлината

100 мм / т

Материал на тялото на лампата

Алуминиево леене под налягане

Слънчев панел

Моно / поликристален силиций 160w * 1PC

Слънчева батерия

DC12V 150Ah гел батерия

контрольор

DC12V / 24V10A Контрол на светлината и контрол на времето

Светлинен полюс

Височина 7 м, поцинковане чрез горещо потапяне, прахово покритие

Цветна температура

3000K-5700k

Работна температура

-40 ℃ - + 50 ℃

Гаранция

3 години

* Външните слънчеви улични светлини, Осветление: 10-12 часа / нощ и 3-4 резервни дъждовни дни

Слънчев панел Описание:

1. Бихме могли да осигурим ефективността на преобразуване на соларния панел с високоефективни поликристални или моноелементи и добавяне на алуминиева рамка, закалено стъкло.
2. 3 години гаранция, не по-малко от 90% от стандартната изходна мощност е в рамките на 10 години, 80% от стандартната изходна мощност е в рамките на 25 години

Принцип на слънчева работа:
Както е известно, когато слънчевата светлина нахлуе в слънчевия панел, то ще бъде предадена на батерията през контролера, слънчевата енергия се сменя в електричество и се съхранява в акумулатора през деня. Електрическата енергия ще бъде предадена на лампата с LED Чрез контролера отново. Лампата е включена и осветена през нощта. (Както е показано по-долу)

В рамките на тези световноизвестни производители на слънчеви осветителни тела, производители и изпълнители в Китай, YAHUA е надежден доставчик, разполагащ с 12v 40w светодиодна слънчева улична светлина, работеща 12 часа работно време. С продуктите за продажба можете да продавате на едро Solar Street Street Light на добър дизайн на ниска цена и ниска цена от нашата фабрика.

Запитване