Мутилов ъгъл подово осветление с LED тунел

Информация за продукта

Мутилов ъгъл подово осветление с LED тунел

Съществуват разнообразни варианти на LED осветление с тунелни осветление. Лесно е да се инсталира. Докато алуминиевият корпус, надеждните LED източници за разсейване на топлината и множество драйвери означават нулева поддръжка.


С над 15-годишен опит в тунелното осветление, осветлението Yahua предлага най-технологично модерния осветител за тунелно и подводно осветление за голямо разнообразие от пътни и железопътни приложения. Новото осветление с LED тунели осигурява енергоспестяващо и устойчиво решение за приложения, които обикновено използват 90-300 ватови осветителни тела с множество монтажни конфигурации.

Високо проектирана за оптимално управление на топлината и оптична производителност, осигурява над 15 години надеждна експлоатация с множество осветителни разпределения на платформа, която може да издържи на взискателните среди на тунелното осветление.

Приложение:

тунели

подлези

Покрити паркинги

Обществени и промишлени зони


В рамките на тези световноизвестни производители и изпълнители на тунелни лампи в Китай, YAHUA е надежден доставчик, който има голям проект за осветление на подземния подземен ъгъл, който е в ход. С продукти за продажба, можете да на едро тунел светлина на добър дизайн на ниска цена и ниска цена от нашата фабрика.

Запитване